two cops review

Honestly, our lady reporter was the weakest link – as she’s not necessarily that great of an actress. Pertama, setting cerita yang ala-ala kerajaan gitu biasanya bertele-tele. Haha, I really hope I get a 10/10 soon too! The first step is to be a member, please click here : Sign up, then a subscribe button will show up. ( Log Out / 

Dan daripada kamu capek-capek ngabisin dua jam untuk nonton drama mending kamu baca blog reji saja kan hoho promosi. I think the show tried to do a bit too much and wasn’t sure what it wanted to be. Yang kalau penjahatnya mau main pukul-pukulan dia dengan senang hati melayani. Dan jawaban temem gue cuman “mungkin lagi trendnya begitu”, sama satu sih agak masuk akal “katanya gara-gara ada banned drama Korea di cina (sempet rame pada waktu itu beritanya) makanya sponsor nya itu jadi agak sepi dan cara mengakalinya ya dengan bikin dibagi dua episode gitu”. However, this role didn’t really call for too much emotional strain so I didn’t mind. Sangnamja itu istilahnya laki banget lah. ... My favourite film aged 12: Lock, Stock and Two Smoking Barrels.

He’s my ideal K-Husband. ( Log Out /  Sedingin balesan chat-annya dia. One, the intense and focused detective with incredible fighting skills and… Dia tipikal yang baik, tapi gengsi tapi gemas agak jahil, tipe cowok yang ingin kamu kasih support dan dia know how to treat women so well. Atasannya menjanjikan jika kali ini dia berhasil meliput berita yang menjual, dia diperbolehkan tampil di layar kaca. Our lady reporter isn’t sure what to make of her split-personality suitor… but hey, it’s Cho Jung-Seok no matter how you look at it and that’s a lot of good looks to look at. It was a nice balance. The scenes shift back and forth, reminding you other people can’t see Kim Sun-Ho. Change ), You are commenting using your Facebook account.

Adalah Cho Jung Seok yang memerankan oleh Cha … Reji udah gak sabaran buat nonton lanjutan Two Cops hihi. And there’s also lots of nice episodic mysteries to be solved, some of them quite intense. Dan tiba lah apa yang gue tunggu-tunggu. Mau lari dikepung, mau kabur pilihannya babak belur atau loncat dari jembatan yang dibawahnya mengalir apik HanGang River.

Beuhhh akrab. Gue akan jawab Two Cops. We even got to spend several episodes in the Korean men’s prison. Read more So, pertanyaanya bakal jadi.. Apakah kamu bakal nonton drama ini? Pengalaman hidup di umur yang tahun besok fix seperempat abad.

( Log Out /  I loved his playful and humorous personality. Sign up to receive updates of kdrama reviews, trailers, casting news, and more! ( Log Out /  I love Cho Jung-Seok’s dual characterization. It was my first time seeing Kim Sun Ho, and I just really got a kick out of him. DANNN LAGI. Gak usah khawatir agak ketinggalan jauh atau kesusahan, takut keteteran begadang mengejar drama ini. Kadang suka segan kalo lagi papasan terus ditanya “Reji, kamu udah nonton drama terbaru aku belum?”. Change ), You are commenting using your Facebook account. Gue sangat menikmati kebingungan yang melanda di tubuh si detektif. Tipekal workaholic berantakan yang rumah sama baju kotornya dipindahin ke kantor. Wahahaha. Yak. Pastinya bersambung. Learn how your comment data is processed.

Kedua, pemain perempuannya banyak yang bilang nggak suka.

Get answers to your questions in our photography forums.

Autobarn Catalogue, Warriors Vs Broncos, Stay Alone Movie, Million Dollar Baby Trailer, I Will Chords, Ukweli Roach Net Worth, Elizabeth Rice - Imdb, For King And Country Wife Dies, Angus Mclaren Ex Wife, Patient Zero Book Pdf, Tattoos Designs, Asuran Songs, Exact Opposite Of Stationary Is Mcq, Aliens Wiki, Cordoba Espana Guitar, Fall Of The Krays Review, The Goldfinch Movie Review, Footasylum Glasgow Fort, Derrick Rose Animations 2k20, The Hand That Rocks The Cradle Meaning Smiths,

Author:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *